måndag 15 november 2010

Synit Venom v350ft spö


Som nämnts tidigare så väntas ett handbyggt spö att matcha till JM pe5 rullen. Nu är kevlaren i klingan infärgad till rödsvart och lackad och det är dags att välja rullfäste. Alternativen är rött eller silver (se bild). Har lite svårt att bestämma mig. Dalle lutar åt det i silver med röda muttrar medan jag kanske faller över åt det röda med silvermuttrar.


Kommentera gärna vilket ni tror kommer se bäst ut! :)

6 kommentarer:

 1. Marcus Viderberg2010-11-17 13:51

  Jag säger rött med Silver mer orginellt!

  Läst ganska mycket på er blogg tycker det är intressant är en av de få i mitt norgegäng som är prylfantast. Köpte förra året den gamla varianten av Daiwa Saltiga SA50 ( den större modellen) och köra med Cortland Master Braid 65lb (vit) på den och sen har jag ett Super Seeker Hercules Jigging SHS 60H som jag är ganska nöjd med blir ju lite trist ibland med mindre fiskar men det är lätt och kan varmt rekommendera det. Sen har jag testat Seaguar Fluerocarbon och den kan jag verkligen rekommendera otroligt mjuk och lätt att jobba med när det gäller att göra knutar.

  Var väldigt sugen på en JM rulle, ni tycker att utväxligen på de räcker antar jag?

  //Marcus
  Stockholm

  SvaraRadera
 2. Tack för en kul blogg!

  Tycker du ska köra på det silvriga rullfästet.
  Helt klart mer diskret.

  SvaraRadera
 3. Hej Marcus, kul du följer vår blogg. Fina grejer du fiskar med, Super seeker spöna skulle vara kul att testa. Tycker JM rullarna är suveräna. Veven och vevhandtaget är utformat och vinklat på så sätt att man kan veva med väldigt hög frekvens utan att det blir tröttande, så det kompenserar mer än väl den något lägre utväxlingen.

  Gud så sjukt fiskesugen man är:S

  /Dalle/Team Småsej.

  SvaraRadera
 4. Hej igen!

  Vem bygger ditt synit spö? Är det chloe eller har du hittat någon svensk spöbyggare?

  Tack, marcus

  SvaraRadera
 5. Tjena Marcus,

  Jag har faktiskt två Synitspön på ingående. Ett Deepshot Elite 150 också. Det ena byggs av Kevin Knox och det andra av Chloe. Blir en trevlig jul i år haha :)

  //Kylan

  SvaraRadera
 6. Verkligen någon har varit väldigt snäll i år :D

  SvaraRadera