torsdag 11 november 2010

Ny hällerulle, Jigging Master PE5!


Jaha ja, då sitter man i väntans tider igen såsom team småsejs medlemmar ofta gör hehe. Denna gång är det en Jigging Master PE5 rulle som är på ingång samt linan som Dalle nämner nedan. Dalle har ju kört spakbromsad rulle ganska länge nu i form av en Accurate tidigare och nu JM PE3 och bromsegenskaperna är ju överlägsna de stjärnbromsade.


Utan att överdriva kan jag nog säga att både jag och Dalle har gjort våldsamt med timmar i analysträsket och vi har kommit fram till att JM-rullarna håller måttet på alla plan, inte minst rent kosmetiskt.


Denna rulle kommer uteslutande att användas för hälleflundrafiske så det blir grov lina och relativt stadigt spö. Jag har nämligen beställt ett handbyggt jiggingspö med Synit Venom v350 klinga :). Mer om detta senare....

3 kommentarer:

 1. Den är så sjuukt snygg den svarta JM rullen
  /Dalle

  SvaraRadera
 2. Hei småseier, hva fant dere ut om evt binding problem på JM? Fikk dere noe svar hos JM på dette eller sett dette beskrevet ellers? MVH Persa

  SvaraRadera
 3. Hej Persa, Vi har inte fått någon riktig klarhet i detta mer än att det inte är ett ovanligt fenomen på lite mindre leverdrag rullar. Vi skickade via ett formulär på nätet till JM men har inte fått något svar. Vi får se vad rulldoktorn Alan Tani kommer fram till, han brukar ju hitta lösningar på det mesta när det gäller rullar.

  Mvh
  Dalle

  SvaraRadera