tisdag 30 mars 2010

Nu drar vi mot Sandbakken och Norge


Visa Norgefiske på en större karta
Efter en lång mörk kall vinter är det nu snart äntligen dags att få fiska av sig en vecka. Efter mycket fixande med utrustning, snackande med fiskekompisar och tittande på youtubefilmer är nu fiskesuget större än vad som är hälsosamt.

Blir kul att testa lite nya grejer också, nya jiggar,bla nya riggningar med giant jigheads, Xzoga TaKa-Pi spöt har ju bara provkastats här hemma och den underbart mjuka och fina Daiwa Samurai linan ska också bli kul att få testa. Förhopopningsvis är torskarna inne och på hugget. Finns det internet där vi bor blir det nog livebloggning därifrån med dagliga rapporter.

21.46 nyss kommit ut på E4. 62 mil framför oss.

01.23 nu är vi i Kiruna. Snackat fiske oavbrutet sen starten i Luleå. Nu dags för paus på Statoil.

07.30 nu kommit fram. Packat in sakerna ska käka och sen ut på havet. Några fina sejar har tagits. Solen skiner men kallt. - 6 grader

Andreas har på spättatackel fångat en alien liknande varelse16.30 kommit i land. Fått torsk och sej. Rensat klart och ska snart äta.

16.30 härligt väder på havet. Nästan vindstilla och solen skiner. Fått torsk och sej. Filéat klart och ska äta pinfärsk stekt torsk om en stund.

2 kommentarer:

  1. Fiskeabstinensen blir inte mindre av att läsa er blogg. Glad Påsk på er och Skitfiske!

    S-O

    SvaraRadera